Nu 10 weken en 5 behandelingen verder kan ik zeggen dat ik van al mijn klachten af ben. Ik heb vaak en veel rugklachten en hoofdpijn. Al na 1 behandeling merkte ik verschil en na 3 behandelingen nergens meer last van gehad. Mijn lichaam kan zelfs zelf beter omgaan met “tegenslagen” waar ik normaal heel erg op reageerde en weken fysiotherapie en pijnstillers voor nodig had.

Cynthia van Lienden

Nu al 2 keer de behandeling gehad voor mijn benen en wauw wat een verschil!

Ik sport vrij vaak (voetbal & fitness) en had last van mijn hamstring en boven mijn knie. Tot ik de behandeling kreeg voor mijn benen en WAUW wat een verschil.

Het voetballen en het fitnessen gaan makkelijker, geen pijntjes meer waardoor ik niet het maximale uit mezelf kon halen en geen vermoeide benen meer. Nu heb ik nog maar 2 behandelingen gehad maar kan nu al niet wachten op de volgende

Nkiett DW

Als fervent spinster en breister heb ik regelmatig last van een pijnlijke schouder. Dit is voor mij een ramp. Ik kan dan weken niet handwerken.
Nu na 2!!! behandelingen snel weer aan het spinnen en breien. Fantastisch.

Atje Roggeband

Een echte aanrader de guasha gezichtsbehandeling. Mijn hoofdpijn is helemaal weg en zo ontspannen ben ik in tijden niet geweest. Echt heerlijk!

Fenneke Hooglander

Ik heb een behandeling gehad en ben hier zonder verwachtingen ingestapt. Ik ben licht behandeld om te kijken hoe mijn lichaam reageert en tot mijn verbazing heb ik 2 weken geen kramp in mijn handen gehad en 4 weken geen kramp in mijn nek, hoofd en benen. Ik kan niet wachten tot mijn volgende behandeling.

Martine Jonker