Wie is Dinka?

Mijn verhaal

vijf jaar geleden had ik een paard met rugklachten en ik zocht een manier om hem zelf te kunnen helpen. Ik had al heel veel geprobeerd en had de hoop eigenlijk een beetje opgegeven toen ik op Facebook een workshop guasha voor paarden vond. Ik was altijd al geïnteresseerd in de Chinese geneeskunde dus dit sloot mooi aan. Tijdens de cursus was ik verbaasd door de resultaten die behaald werden en mijn paard vond het ook heel fijn en het heeft hem goed geholpen.

In die periode zat ik zelf ook niet lekker in mijn vel. Ik had pijn in mijn nek en schouders en ik was steeds moe. Ik twijfelde om zelf de opleiding tot guasha therapeut te volgen en besloot zelf een behandeling te ondergaan. Weer werd ik was ik super enthousiast! Na de behandeling voelde ik mij super ontspannen en soepel in mijn lijf en de pijn in mijn schouder waar ik al weken mee liep was ook over!
Toen wist ik het zeker en heb ik mij ingeschreven voor de opleiding.

Hoewel de opleiding gericht was op mens en paard ben ik gedurende de opleiding mij steeds meer gaan specialiseren in  mensen. Ik behandel af en toe nog paarden maar vooral ben ik bezig met de humane guasha.

Mijn naam is Dinka van der Kolk, ik ben getrouwd en heb een zoontje van 8. Mijn gezondheid was altijd een beetje wisselend maar sinds guasha is dat een stuk beter.
Als ik aan mijn vrienden en bekende vraag om mij te omschrijven, zeggen zij dat ik heel betrokken ben, behulpzaam, doelgericht, secuur en empathisch. Dit zijn ook mijn krachten als therapeut.

Ik vind het belangrijk dat je als mens gehoord wordt als je komt voor een behandeling. Dat je als cliënt je verhaal kwijt kunt en je klachten serieus genomen worden. Wil je een afspraak maken bij Guasha-Dinka kun je van mij verwachten dat ik er echt voor je ben, dat ik er alles aan doe om jou van je klacht af te helpen.

 

Volg mij op Social Media:

betrokken

 

 

empathisch

 

 

secuur

 

 

doelgericht

 

 

Hoe klanten mij ervaren

Als fervent spinster en breister heb ik regelmatig last van een pijnlijke schouder. Dit is voor mij een ramp. Ik kan dan weken niet handwerken.
Nu na 2!!! behandelingen snel weer aan het spinnen en breien. Fantastisch.

Atje Roggeband

Wil jij samen met mij werken aan een leven waarbij je fysiek en mentaal in balans bent?